Hei


Jeg er Magnus!Så hyggelig du har funnet veien inn til mitt lille fotoeventyr! Håper du enten har kost deg, koser deg eller kommer til å finne et bilde du liker eller noe å hvile øynene på. Enten det er det ene eller det andre, så er min drøm og ønske at du liker siden og bildene mine, og kanskje at jeg kan friste deg til å reise på egne eventyr. Verden er for liten og livet for kort til å ikke oppleve det!


Jeg startet med fotografering da jeg var 13 år gammel og har elsket det fra første gang jeg holdt ett kamera. Etter noen år kjøpte jeg meg mitt første speilrefleks kamera, og resten er stort sett historie. I mange år fotograferte jeg både bryllup, festivaler og eventer privat og betalt. Til slutt fant jeg meg i å fotografere fordi andre forventet bilder av meg, og ikke at jeg hadde glede av å ta bildene.


Etter å ha latt kameraet ligge og støve ned i noen år tok jeg i 2019 opp kamera på nytt. Denne gangen var det trangen etter å oppdage naturen, opplevelsen av å være ute og ønske om å fange det man ofte tar for gitt som bragte meg tilbake. Og siden har jeg fotografert, på egne premisser og uten forventningene til andre. Det skal jeg fortsette med!En gang speider alltid speider


Når jeg var 8 år begynte jeg i den lokale speideren der jeg vokste opp. De fleste forbinder nok en speider med friluft, telt, knuter og alt annet som har med friluft å gjøre. I speidergruppen jeg ble med i var en av lederne over middels interessert i fotografering. Han hadde stort sett alltid med seg utstyret på speiderturer, og etterhvert begynte en liten interesse for fotograferingen å gro i meg også. Denne ungen gutten sin nysgjerrighet for fotografi har fremdeles ikke tatt slutt....Fra nærtur til norgestur

I mange år reiste jeg stort sett rundt der jeg bodde, Oslo området. Nordmarka var mye brukt, til både ski og gåtur. Det er nydelig å bli glad i, og bruke det som ligger nært på der du bor!


Etterhvert har jeg mer og mer oppdaget at vi bor i verdens beste land å feriere i. Vi har majestetiske fjorder i vest, mektige fjell midt mellom. Store vidder i nord. I sør har vi lange varme sommerdager med bølgeskvulp og solkledde svaberg.


Jeg elsker å oppleve Norge, reise rundt både med Hero Camperen, i jobb eller bare fra sted til sted. Jeg har enda massevis av steder jeg drømmer om, og flere blir det for hver dag som går.Fang lyset

De bløte vakre fargene tidlig eller sent på dagen, enten når dagen våkner til fuglekvitter og de første solstrålene treffer ett kaldt kinn. Etter når himmelen går fra lys og klar, til fargerik og spennende.

Share your story

Se det store bildet

Har du noen gang tenkt på hvor små vi mennesker er på denne jord? At naturen omgir oss overalt og hele tiden. Når jeg sender opp dronen min eller prøver å minne meg selv på å ta ett skritt utenfor min hektiske hverdag, så får jeg oppleve naturen slik den er ment å oppleves. Vakker, uberørt og i sin helhet.

Følg mine eventyr på

@magste